• Morate uneti minimum 3 karaktera

  • Moj Nalog
  Prijavi se
  Opšti uslovi korišćenja- Meli

  Opšti uslovi korišćenja

  U nastavku su navedeni Opšti uslovi korišćenja:

  Uslovi korišćenja
  Politika privatnosti
  Naplata
  Dostava
  Reklamacije


  Uslovi korišćenja

  Nije dozvoljeno da:

  • Objavljujete ili prenosite na internet sajt ili na aplikaciju svaki materijal koji je preteći, klevetnički, nepristojan, uvredljiv, pornografski ili zlostavljački. Takođe materijal kojim možete inicirati rasnu mržnju, uzrokujete uznemiravanje ili bilo koje neprijatnosti usled kršenja privatnosti, poverenja određenim diskriminacionim, pretećim ili izazivačkim komentarima
  • Dajete netačne informacije koje se tiču ličnih podataka u vašem profilu
  • Bavite se bilo kojim nezakonitim ili protivpravnim ponašanjem
  • Modifikujete, ometate, presrećete ili hakujete internet sajt ili aplikaciju u cilju njihovog onesposobljavanja

  Ako prekršite bilo koji od ovih Uslova mi Vas možemo sprečiti da koristite ovaj internet sajt ili aplikaciju na stalnom ili privremenom nivou. Mi možemo preduzeti i druge mere, uključujući ali ne ograničavajući se na to da Vas prijavimo nadležnim državnim organima, pošaljemo upozorenje ili podnesemo tužbu.


  Politika privatnosti

  Meliconcept doo se obavezuje da će sve vaše podatke koje ste uneli prilikom registracije čuvati i na taj način poštovati vašu privatnost.
  Prikupljeni podaci su ujedno i osnovni podaci o kupcima/korisnicima koji su neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima a sve u cilju pružanja kvalitetne usluge.
  Vaši osnovni podaci nam omogućuju da u sto kraćem roku izvršimo isporuku željene robe na vašu adresu, kao i da uz vašu saglasnost šaljemo poruke obaveštenja. Takodje, dajemo kupcima mogućnost izbora da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.
  Svi podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci potrebni za obavljanje posla, a koji su dužni i obavezni da poštuju privatnost vaših podataka
  Naplata

  Sve cene su izražene u dinarima.

  Čim dobijemo Vašu narudžbu, sa svim validnim podacima za isporuku, šaljemo Vam potvrdni mail.
  Isporuka se vrši Post express službom, danas za sutra, plaćanje je prilikom preuzimanja paketa.

  U cenu robe nije uračunata isporuka.


  Dostava

  Srbija:

  Sve poručene proizvode šaljemo u roku od 24h, radnim danima, sem ako nije drugačije naznačeno. Dostavu vršimo posredstvom kurirske službe Post Express na celoj teritoriji Srbije, standardnom uslugom “danas za sutra do 19h”.

  Kupci preuzimaju plaćanje poštarine uz otkupninu, tj cene date na sajtu su bez obračunate poštarine.

  Bićete obavešteni e-mailom kada vaša porudžbina bude poslata. Dostava se vrši Post express kurirskom uslugom u roku od 24h od potvrde pošiljke.

  Ako imate posebne zahteve vezane za uručenje pošiljke, molimo vas da ih napomenete prilikom poručivanja. Ovi zahtevi će biti prosledjeni kurirskoj službi, ali ne možemo da garantujemo da će oni biti ispunjeni.

  Od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe, svu odgovornost preuzima služba koja vrši isporuku, i Meliconcept doo je oslobođen odgovornosti vezane za eventualna kašnjenja pošiljki, vreme isporuke pošiljki, i oštećenja pošiljki nastala u transportu. Molimo vas da sva pitanja i primedbe vezane za isporuku uputite direktno kurirskoj službi Post express.


  Reklamacije

  IZJAVA O ODUSTANKU OD UGOVORA O KUPOPRODAJI ZAKLJUČENOG NA DALJINU

  U skladu sa važećim Zakonom o zaštiti potrošača, (Sl.gl.RS br.62/2014) obrazac Izjave o odustanku od ugovora se dostavlja na:
  e-mail adresu djakbg@gmail.com ili na adresu firme:

  Meliconcept doo
  Kozjačka 11
  11000 BEOGRAD BG

  Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija izjavom o odustanku od ugovora ukoliko je poslata trgovcu u roku od 14 dana od dana kada je roba dospela u državinu potrošača, odnosno trećeg lica koje je odredio potrošač a koje nije prevoznik.

  Odustajanjem od ugovora oslobađate se svih obaveza, osim obaveze plaćanja troškova vezanih za slanje robe koja se vraća usled odustanka od ugovora.

  Proizvodi moraju biti nekorišćeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži, mora biti priložen originalni račun i obrazac- izjava o odustanku od ugovora.

  Potrošač može u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu ili ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija da bez navođenja razloga odustane od ugovora.

  Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata trgovcu.

  Ako potrošač ostvari pravo na odustanak od ugovora, smatra se da ugovor nije ni zaključen i nastaju obaveze propisane čl.34 i 35 ovog zakona.

  Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku

  Kod ugovora o prodaji robe koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija ili na daljinu, trgovac je dužan da vrati potrošaču sredstva koja je platio po osnovu ugovora kada primi ili preuzme robu koju je po osnovu ugovora isporučio potrošaču, odnosno kada primi dokaz da je potrošač robu poslao trgovcu, bez obzira koju od tih radnji je potrošač prvo preduzeo.

  Potrošač je dužan da vrati robu trgovcu, bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac- izjavu o odustanku od ugovra.

  Povraćaj sredstava uplaćenih platnom karticom
  U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Meliconcept doo je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro i Dina metoda plaćanja.

  Obrazac Izjave o odustanku od ugovora možete preuzeti ovde.
  Loading...